Valentinovo - nasveti

Valentinovo ...
Dodaj napis
Praznik ljubezni valentinovo slavi nekaj lepega, nekaj, kar nam da zalet in zagon, da zmoremo premagovati preizkušnje življenja. Ali ni nekaj nepopisno lepega, da si lahko dovolimo vzeti čas in se v popolnosti predamo svojemu partnerju? Seveda je! Je že vse lepo in prav, če menite, drage moje dame in dekleta, da jo slavite vsak dan posameznega leta, a naj bo praznik pogled nazaj, na vse tisto, za kar smo hvaležni svojemu partnerju. Misel, da ga imamo in da nam stoji ob strani, je topla misel srca. In srce je namenjeno temu, da pleše in zaigra, Včasih je srce otožno, včasih pa preveč razigrano in na letošnji praznik zaljubljencov si dovolite praznovati!

Naredita trenutek romantičen: 
- lahko že s tem da zaplešeta na izbrano melodijo sredi dnevne sobe,
- morda skupno sproščanje v kopalni kadi ob soju sveč tisti čarobni trenutek, za katerega si človek želi, da bi trajal večno,
- sprehod do tistega kotička, kjer sta se prvič poljubila
- obujajta trenutke preteklosti, ki so vam polepšali skupno pot. Spregovorita o njih, delite doživljanje o tem, kako lepo sta se počutila.

MALE SKRIVNOSTI za dame in dekleta:
- če ne pričakujete dragih daril povejte naglas - moški besede jemljejo resno
- povejte, da si želite svoj najljubši cvet, ki simbolizira vas, da ne boste vihale nosu če pride domov praznih rok. Če bo po nesreči prinesel drugega, se nesmehnite, ker je tako zelo ljubek.
- izognite se nakup smešnih moških spodnjic tega moški ne marajo
- podarite mu raje vajino fotografijo - iztočnica za obijanje spominov
- na ta dan bodite urejene in privlačne - vzemite mu sapo
- spoštujta se, prisluhnita svojim potrebam in jih izrazita na primeren način
- ne pozabite naslednji dan povedati kako čudovito ste se počutile, in to je ustvaril On!

Vir: Priloga Nika - št. 293 

0 komentarji: