Nasveti in ideje - ZAROKA

Zaroka na Valentinovo ...
...

Romantični ali ne, snubitev je eden izmed najvažnejših trenutkov vašega življenja. Še lepše bo to, če bo ravno na dan zaljubljencov. Se vam poraja vprašanje, kako bi svojo drago zaprosili za roko? Z enim izmed teh sedmih nasvetov enostavno ne morete zgrešiti.

Kako boste izbrali trenutek in prostor, kje jo zasnubiti? 
Brez dvoma je snubitev tisti pomembni trenutek vašega življenja, ko izberete nekoga, s katerim boste preživeli ostanek svojega življenja. Če ste prepričani, da ste našli idealno osebo, potem si zasluži, da ji pokažete, koliko vam pomeni. Morda vam to uspe tudi z enim izmed naslednjih načinov.

Pot spominov
Naredite zgoščenko z vajinimi skupnimi spomini. Če imate veliko videoposnetkov, jih zmontirajte v romantični film, drugače pa sestavite kolaž vajinih najljubših fotografij ob spremljavi pesmi, na katero sta prvič skupaj plesala ali se poljubila. Priredite večer potovanja po poti spominov, ki jo bo popolnoma raznežil, vprašanje, ki se bo na koncu izpisalo na ekranu, pa bo iz nje izvabilo tudi kakšno solzo sreče.

Na velikem platnu
Če je vaša boljša polovica navdušen filmofil, potem si le predstavljajte izraz na njenem obrazu, ko bo veliko vprašanje videla izpisano na velikem platnu. To niti ni tako zapleteno, kot se morda sliši. Na blagajni kina povprašajte, na koga se lahko obrnete, prepričani smo, da vam ne bodo zavrnili pomoči. Vse, kar morate storiti, je, da izberete primeren film, po možnosti s srečnim ali romantičnim koncem. Tudi če bo slab, se ga bosta oba spominjala do konca svojega življenja.

Kaj pa to pomeni?
Svojo ljubezen lahko izrazite tudi s pomočjo knjige. Obstaja lična knjižica, v kateri je napisano ''poroči se z mano'' v vseh jezikih sveta. Lahko pa se odločite, da jo boste napisali sami, kar s pomočjo spletnega prevajalnika niti ne bo tako težko. Pri tem morate seveda izpustiti vse jezike, ki jih vaša partnerica razume. Ko vas bo vprašala, kaj to pomeni, imejte prstan pripravljen!

Ste za nove prijeme ali starodobne "tehnike"?
Ljubim te do neba
Peljite jo na enodnevni izlet, razvajajte jo in zasipajte s pozornostmi, na koncu dneva pa ji šepnite, naj pogleda v nebo. Ali bo snubitveno vprašanje napisano na plakatu, ki ga vleče avion, ali na balonu, je povsem vaša stvar. Zgrešili ne boste v nobenem primeru.

Sladka mala stvarca
Ljubi živali? Pred njenimi vrati ji pustite košaro z rožami, bonbonjero, šampanjcem in ljubkim malim psičkom, ki ima na ovratnici ali majčki napisano ''Ljubim te! Bi se poročila z mano?'' A pozor, to je tako sladko, da se bo vaša draga lahko raztopila od sreče.

Manjkajoči košček
Ste vedeli, da vam lahko izdelajo sestavljanko iz katere koli fotografije po vašem izboru? Prinesite jim vajino najlepšo skupno sliko in jih prosite, naj vam na en košček napišejo: ''Ti me dopolnjuješ! Ali bi postala moja žena?'' Ta košček sestavljanke držite v roki, dokler ne bo vaša najdražja sestavila vseh ostalih in ugotovila, da eden manjka ... tedaj odprite svojo dlan.

Stara dobra klasika
Če vam zgornje domislice niso preveč pogodu, jo lahko zasnubite na bolj tradicionalen način. Odpeljite jo na večerjo ob svečah, nato pa se sprehodita do mesta, kjer ste jo prvič videli ali poljubili. Pokleknite in ji podarite vrtnico, na kateri se svetlika prekrasen zaročni prstan. Čeprav se vam to zdi preveč osladno, ne morete zgrešiti, saj si večina žensk želi dobro staro snubitev.  


Vir: www.intimatemedicine.si

0 komentarji: