Ideje za zahvalno darilo

PUSTITE NAPOZABNI PEČAT SVATOM Z ZAHVALNIM DARILOM ...

Ali želite da bi si svatje spominjali vaše poroke? Eden od načinov kako pustiti napozabni pečat je, da jih obdarite z izvirnim zahvalnim darilo, ki ga odnesejo s seboj. Zahvalna darila naj bodo edinstvena in unikatna ter vabljiva na pogled. Seveda pa morajo darila tudi sovpadati s temo vajine poroke. 

Nekja namigov za izvirna darila:
...

Vse za izvirna zahvalna darila lahko najdete v naši spletni prodajalni tukaj >>> 

Če pa imate posebne želje ali ne veste kaj podariti pa nas lahko kontaktirate na 
info@bellarossa.si in z veseljem vam bomo pomagali najti idealno darilo za svate.

Ideja za darilo

Čokoladni mafini - cupcakes ...

Majhni kolački v lepem papirju so zelo prikupni in primerni za vsa slavja. Njihova priprava je hitra in enostavna. Obstaja neskončno načinov in možnosti kako jih pripraviti. Specite svoje najljubše, tisti, ki najboljšega recepta zanje še niste našli, pa si lahko pomagate z našim namigom - čokoladni mafini.
...
Sestavine (za 12 mafinov):

Testo:...
  • 20 dag (temne) čokolade za kuhanje
  • 10 dag masla
  • 2 dl jogurta ali mleka
  • 1 jajce
  • 1 dl kisle smetane
  • 5 dag rjavega sladkorja
  • 25 dag moke
  • 1 žlica škroba
  • 2 žlički pecilnega praška
  • sol

Glazura:...
  • 80 g masla 
  • 40 g sladkorja 
  • 1 jedilna žlica kakava 

Priprava:
Za čokoladne mafine maslo vzemite iz hladilnika, da se zmehča. Čokolado nasekljajte in jo skupaj z maslom stopite v kozici, ki jo postavite nad posodo z vročo vodo. Vmes mešajte z leseno kuhalnico. Počakajte, da se čokoladna mešanica nekoliko ohladi.

Pečico ogrejte na 180 stopinj Celzija. Jogurt ali mleko, kislo smetano, jajce in sladkor zmešajte. Moko zmešajte s škrobom, pecilnim praškom in ščepcem soli. Hitro zmešajte suhe in mokre sestavine ter na koncu dodajte še mlačno čokolado z maslom.

Namaščen pekač za dvanajst mafinov z maso napolnite do dveh tretjin. Postavite v ogreto pečico in pecite od 20 do 25 minut. Z zobotrebcem, ki ga po tem času zapičimo v en mafin preverimo ali je ta že pečen, in sicer če na zobotrebcu ne ostane nobena sled, je ta zagotovo že pečen. Ko so čokoladni mafini pečeni, jih še dobrih pet minut pustite počivati v pekaču. Vroči mafini se težje ločijo od papirnatih posodic, toda ko se bodo ohladili se bodo čisto lepo ločili od njih, zato naj vas to ne skrbi.

Medtem penasto umešamo maslo za glazuro in mu primešamo sladkor in kakav. Če je glazura premalo čokoladna ali premalo sladka, lahko po želji dodamo več kakava ali sladkorja. Ko se mafini ohladijo, jih premažemo z glazuro. Čokoladne kolačke postavimo v hladilnik.

Veliko zabave pri peki in dober tek!


Namig kako okrasiti mafine
...

Mafine lahko tudi podarite kot darilo - zahvalo. Podarite jih lahko v čudovitih škatlicah, ki jih imamo v naši ponudbi. Škatlice si lahko ogledate tukaj >>>

Navodila

10 načinov zavezovanja kravate ...

Kravata je zelo pomemben kos garderobe. Pri srečanjih je najbolj važen vtis iz pogleda na trikotnik oči-nos-usta-vrat – srajčni ovratnik – kravata. V tem delu igra kravata glavno vlogo.

Moški skozi kravato kažete svetu svoj karakter in slog življenja. Kravata je zelo nepogrešljiv del garderobe pri porokah, predvsem za ženina.

Tukaj pa se včasih malo zalomi saj si ženini v večini primerov ne znajo zavezati kravate. Da vam bo lažje smo poiskali 10 načinov zavezovanja. Izberite tistega, ki vam najbolj odgovarja. Pa veselo na delo!


      



    
Lahko pa si ogledate tudi kratek video KAKO ZAVEZATI KRAVATO?
  
Video si lahko ogledate tukaj >>>